18. 10. 2011

Nové obálky, nové knihy.. (ne)novinky nr.3

Jako v pavučině - Cat Clarke
Hlavní hrdinkou je sedmnáctiletá středoškolačka Grace, která se probudí v bílém pokoji a poslední, na co si vzpomíná, je to, jak byla vyvedena z místního parku, kam přišla, aby spáchala sebevraždu. Rychle jí dochází, kdo je její věznitel. Je to Ethan. Kromě nábytku, oblečení a jídla, jež jí pravidelně nosí, nenechal v pokoji nic jiného než tužky a papír, aby mohla psát. Je tak donucena znovu se vracet ke všemu, na co chtěla navždy zapomenout.

Kniha už vyšla a můžete si ji objednat na stránkách nakladatelství.
Tohle je vážné týrání, některé ty české obálky. Vážně jsem věřila tomu, že nechají originální obálku. :)


Hlavní hrdinkou je Mercerová je čarodějka. Jenže její kouzla většinou skončí katastrofou a její poslední šancí je Hex Hall, elitní nápravné zařízenípro adolescenty Prodigia, tedy pro čarodějky, kouzelníky a řádku dalších bytostí. Sophie se už během prvního dne podaří dosáhnout prvních výsledků: získá tři mocné nepřítelkyně, zakouká se do přitažlivého kouzelníka a dostane novou spolubydlící, jedinou upírku na škole. Vedle (ne)obyčejných školních starostí bude Sophie muset čelit i zlovolné síle, která začala útočit na studenty Hecate Hall…
Vychází v listopadu u nakladatelství Knižní Klub.
Ano! :) Na tohle je radost se dívat, originální obálka..  jsou tam drobné změny, ale i tak.. :) Juhů! :)


Jednoho večera Kylie Galenová zjistí, že je s nevhodnými lidmi na úplně špatném večírku, a to navždycky změní její život. Matka ji pošle do tábora pro problematickou mládež v Shadow Falls a během pár hodin po svém příjezdu Kylie zjišťuje, že mládež v táboře není jen „problematická“. Tady, v Shadow falls, se vampíři, vlkodlaci, měňavky, čarodějky a víly učí ovládat své schopnosti a kouzla a žít v obyčejném světě. Kylie se sice nikdy necítila být normální, nicméně ani nepatří k místní hordě paranormálních zrůd. Nebo ano? Všichni kolem tvrdí, že je Kylie jednou z nich a že tady určitě není náhodou. A jakoby pobyt v táboře nebyl již tak dost složitý, objevují se Derek s Lucasem. Oba úplně odlišní, ale stejnou mocí nad jejím srdcem. Ačkoli se Kylie cítí velmi nejistá a v obavách ze všeho kolem, jedno jí začíná být jasné: Shadow Falls je místem, kam skutečně patří. Z cyklu Tábor Shadow Falls #1
Vyjde v listopadu u nakladatelství Baronet.
Nevím, nevím.. nedokážu se rozhodnout, co si myslet o této obálce. Originál je úžasný, ale ta česká.. 


zářTři andělé - Gabriel, válečník; Ivy, léčitelka; a Bethany, nejmladší a nejlidštější - jsou posláni z Nebe, aby přinesli dobro světu, který se propadá do vlivu temnoty. Musejí tvrdě pracovat, aby utajili svou oslnivou zář, nadlidské schopnosti a, což je nejnebezpečnější, jejich křídla.A pak Bethany potká Xaviera Woodse, a ani jeden není schopen odolat přitažlivosti mezi nimi. Gabriel a Ivy dělají vše, co je v jejich silách, aby zasáhli, ale pouto mezi Xavierem a Bethany je příliš silné.Andělská mise je neodkladná, protože je ohrožují temné síly. Zničí láska Bethany. nebo ji zachrání?
Vychází v listopadu u nakladatelství Knižní Klub.
Originální obálka, a je úžasná. :) Co víš bych k ní měla dodat? :)

1 komentář:

  1. Jako v pavučine má strašnú obálku.. na preklad knihy som sa tešila, ale ta obálka je proste hrozná.. Som rada, že Hex Hall má originálnu obálku, knihu si rozhodne kúpim. :) S obálkou Zrozena o pulnoci s tebou súhlasím..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.