27. 5. 2011

Chčije a chčije..

..aneb Na samotě u lesa

Je přece úplně pochopitelné, že celý týden, když dřepím ve škole je překrásné počasí. Ale jen co je tu pátek, se počasí rapidně zhorší! Na víkend.. jako to bývá vždy. No, ale moji dnešní špatnou náladu napravila jedna věc! Když jsem konečně promoklá dorazila domů, čekal na mě balíček od Fragmentu s mojí první reading copies! To bylo opravdu rychlé! A co mi přišlo? Knížka, která je už delší dobu na pultech knihkupectví - Krásní Mrtví; Jonas - jsem ale strašně ráda, že mi knížku poslali! Mám ji na stole a těším se, až se do ní pustím.. i přesto, že moc chvály jsem neslyšela.
Teď na mě čeká pár knížek, které jsou v mém nejbližším plánu. První řadě, musím konečně dočíst Les rukou a zubů. Dále mám v notebooku rozečtenou Meg Cabot - V kůži supermodelky (ze začátku bych řekla, že to je jenom pitomý holčičí román, ale teda,surprise!!!) Sice je parádní, ale z notebooku se mi špatně čte (to jenom dokazuje, že bych asi nemohla mít čtečku) .. Potom se musím pustit do Krásných mrtvých! :)
No, je pravda, že svoje plány ke čtení bych tu mohla psát do nekonečna! :) Tak pá, moji milí, jdu se ponořit do Mary!! ;)
                                                                  "Dý

1 komentář:

  1. Ja uvažujem nad tou knihou. Chcela by som ju z knižnice, ale ešte ju nemajú. Hm.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.