19. 6. 2011

My week //3

13.6.2011 - 19.6.2011
Tento týden jsem přečetla
Tak,tento týden mám přečtené opět dvě knihy. :)
První přečtenou je - My děti ze stanice ZOO.. z téhle knížky se budu dlouho vzpamatovávat, pokud jste četli, dobře víte proč. Film jsem bohužel neviděla, nevím, jestli bych ho zvládla.

Druhou přečtenou je Eldest od Christophera Paoliniho.. pokračování známého Eragona. :) No, řekněme to takhle Eragon je lepší! :) 


Recenzi jsem napsala na "Děti" :) Najdete ji zde.


Právě čtu
Tak jo, tady se opravdu stydím.. stále jsem nedočetla město z kostí. Když já se pořád opakuju :/ Ale musím to napsat - z toho notebooku se prostě NEDÁ číst! :) Hm, tak si tak říkám, že bych nemohla číst ani ze čtečky..
A také další důvod, proč Město z kostí stále nemůžu dočíst je ten, že jsem se pustila i do třetího dílu Odkazu dračích jezdců, do Brisingra. :) Ano, to asi bude ten důvod! :)

6 komentářů:

  1. Na Eragona už se chystám, ale pořád se k tomu nějak nemůžu dokopat... nejspíš se půjdu zeptat do knihovny. A Město z kostí si asi objednám, sice jsem nechtěla, protože ta obálka mě totálně odradila, ale všude na to čtu samou chválu... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Věř mi, že ze čtečky je to něco úplně jiného... :) Taky nedokážu vydržet čučet do notebooku... :) A na Eragona se taky chystám - už pěknou dobu... :/ :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já se na Eldesta chystám už asi 4 roky :D

    OdpovědětVymazat
  4. Vidím, že toho čítaš veľa :D Ja sa tiež snažím. Všimla som si tú anketu (hlasovala som za Patcha). Na SR zajtra (t.j. 20.6 - mám narodky :D ) Vychádza Crescendo a veľmi sa na ňu teším - sestra mi ju kúpi :D

    OdpovědětVymazat
  5. My děti ze stanice ZOO jsem četla.
    Je to něco..
    Vzpamatovávala jsem se z toho taky dlouho..
    Film bych nedala

    OdpovědětVymazat
  6. My děti ze stanice ZOO jsem poprvé četla asi v 14 a pak ještě několikrát. Mám pocit, že vyšel i druhý díl, kde je hlavní představitelka už matkou ale stále feťačkou-ale bohužel jsem ji nečetla.
    Doporučím ti přečíst si Mé děti zničil heroin od elizabeth burton-phillipsové nebo knihu Kokain od Davida Carr. Obě jsou podle pravdy. A stojí za to.


    http://mujmalypokojicek.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.