22. 6. 2011

Waiting on Wednesday //5

Meme, které pořádá Breaking The Spine.Cílem je vybrat si každou středu jednu knihu, kterou si chci přečíst. 
Vampyrismus je v USA legální. Za úplatu vám oživovatelé povolají z hrobu zombii dle vašeho výběru. Po některých hřbitovech se potulují ghúlové.
Nemrtví by možná měli mít hlasovací právo, ale kdo zastaví ty, kteří začnou zabíjet lidi? Vedlejší zaměstnání oživovatelky Anity Blakeové je právě lov a exekuce odsouzených upírů. Co ale Anita udělá, když je žádána o pomoc při vyšetřování případu několika zavražděných upírů?
Upíři jsou přece taky lidi. Nebo ne?
Vítejte v St. Louis, ve městě lovců, oživovatelů, lykantropů, vúdú šamanů a lidí, kteří uvízli v síti upířích intrik. Co se skrývá za zavřenými dveřmi Církve věčného života, v podzemí Cirkusu prokletých nebo upířího nočního klubu Provinilé slasti?
A když to někdo zjistí, o kolik bude jeho životnost delší než životnost mýdlové kachničky v proudu Missouri?

Achjo, achjo! :) Anitu si už musím brzy přečíst.. Né všichni, ale většina tuto sérii chválí! :) Je sice pravda, že obálka na této knížce není to, co by mě donutilo si ji přečíst.. ale tak, víte co! :D.. Přece jenom je to česká předělávka ;))

5 komentářů:

  1. Anita je skvělá, mám přečtené zatím první tři díly, ale na stole už mi leží i čtvrtý a pátý :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si teďka musím s kupováním a objednáváním knížek pohov! :D Aspoň přes prázdniny! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Dý: Jsem zvědavá, jak dlouho to vydržíš... :D aby jsme se za pár dní v nějakém článku nedozvěděli, kolik sis toho zase naobjednla. :D

    Jinak... o Anitě čtu poměrně často, ale vzhledem k tomu, že mám hromadu nepřečtených knih se do mého seznamu jaksi nevleze, zatím.

    OdpovědětVymazat
  4. Do háje, do háje!!!! :D:D
    Ehm, dneska jsem si dvě koupila! :D jak já se nesnáším!!! :D:D:D

    OdpovědětVymazat
  5. Knihu som si už dávno stiahla do notebooku, no až teraz som ju začala čítať. Len neviem, či to vydržím čítať v notebooku. Väčšinou sa na to aj tak vykašlem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.