29. 6. 2011

Waiting on Wednesday //6

Meme, které pořádá Breaking The Spine.Cílem je vybrat si každou středu jednu knihu, kterou si chci přečíst. 
Jednoho večera Kylie Galenová zjistí, že je s nevhodnými lidmi na úplně špatném večírku, a to navždycky změní její život. Matka ji pošle do tábora pro problematickou mládež v Shadow Falls a během pár hodin po svém příjezdu Kylie zjišťuje, že mládež v táboře není jen „problematická“. Tady, v Shadow falls, se vampíři, vlkodlaci, měňavky, čarodějky a víly učí ovládat své schopnosti a kouzla a žít v obyčejném světě. Kylie se sice nikdy necítila být normální, nicméně ani nepatří k místní hordě paranormálních zrůd. Nebo ano? Všichni kolem tvrdí, že je Kylie jednou z nich a že tady určitě není náhodou. A jakoby pobyt v táboře nebyl již tak dost složitý, objevují se Derek s Lucasem. Oba úplně odlišní, ale stejnou mocí nad jejím srdcem. Ačkoli se Kylie cítí velmi nejistá a v obavách ze všeho kolem, jedno jí začíná být jasné: Shadow Falls je místem, kam skutečně patří. Z cyklu Tábor Shadow Falls #1  (zdroj anotace)

Knížka by měla v listopadu 2011 vyjít v češtině! :) Tohle je jedna z těch, na které se těším trošku víc! -i když se těším na všechny.. zaujala mně anotace a ta obálka je též parádní! :)) I když známe svoje lidi, bůh ví, co s ní udělají při předělávce na obálku českou..

6 komentářů:

  1. Vyzerá to zaujímavo :-) Idem si to pripísať na zoznam :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak na tuhle knížku se opravdu těším!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tu si potom určite kúpim, alebo aspoň prečítam. Anotácia je skvelá, a aj obal je pekný. Len dúfam, že ho nezmenia.. a ked už, tak aby bol aspoň krajší. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Kdyby se obálka předělala, byla by to fatální chyba... známe české obálky, že? :D Jinak Born at Midnight, je moc hezká knížka :) Jak to tak vypadá, konečně se začalo vydávat ve velkém :)

    OdpovědětVymazat
  5. Anotce vypadá zajímavě, určitě si ji koupím. Doufám, že nám nechají původní cover, protože ten se mi fakt líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zní to super! Už se těším až vyjde!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.