3. 7. 2011

My week //5

27.6.-3.7.2011
Tento týden jsem přečetla
Ach, konečně jsem dočetla Brisingra.. :)
Bezkonkurenčně nejlepší díl z celé série.. :) prozatím! :) Jsem zvědavá na 4. díl, který bude závěrem této neobyčejné série. :) +recenze




A dále mám konečně přečtenou úžasnou knížku - Sukuba! :) Opravdu úžasná knížka! :) Napětí, láska, akce, najdete spoustu nadpřirozených bytostí.. :) Recenze je ve fázi chystání.. :) Možná ještě dneska by se mohla objevit, i když o tom pochybuji ;)..


Momentálně čtu
Grr, pořád čtu EON.. zasekla jsem se asi na 50. straně a nějak mi to nejde dál.. i přes to, že se mi těch 50 stran opravdu líbilo, nedokážu se donutit k tomu, abych četla dál..Je možné, že je to kvůli druhé, rozečtené knížce? :)




To je opravdu možné, protože tou druhou rozečtenou, je úžasná knížka Stínem políbená, třetí díl neskutečné série Vampýrská akademie.. :)  Přece jenom, Rose a Dimitrije nesmím nechat čekat! ;)  

více info o meme zde

4 komentáře:

  1. Co znamená ten komentář u té Nokie?? Coooo?? Nelíbí se ti? :-):-D

    OdpovědětVymazat
  2. ve VA tě podporuji, protože třetí díl se mi zatím zdál nejlepší... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sukubu hce aj ja prečítať. A čo sa týka Vampýrskej akadémie, tú som ešte ani nezačala, ale asi skúsim. ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Už se těším na recenzi na Sukubu, přemýšlím, že si ji nejspíš objednám. A VA jsem nečetla, ale chystám se na to! Mám to uložené v PC, sice mě čtení u monitoru nebaví, ale chci jen zjistit, jestli mě to chytne... :DD pokud ano, přemýšlím o koupi kompletního boxu. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.