10. 8. 2011

Nové obálky, nové knihy.. (ne)novinky

Tak spíš tak z nudy jsem splácala článek s novinkami, které pro vás možná nebudou nejnovější.. :) Vybrala jsem knihy, které mě osobně zaujaly.

Včera u nás vyšel druhý díl knihy Levá ruka boží, která nese název Čtyři poslední jistoty. První díl jsem nečetla, ale určitě se na něj chystám! :) Na první knihu od P. Hoffmana jsou opravdu rozporuplné reakce, jsem opravdu zvědavá! Obálka zůstala originální a za to můžeme být opravdu rádi! :)
odkaz k objednání












Nakladatelství BBart chystá novou sérii s názvem Jezdci časem. První díl této série vyjde v polovině letošního září. Autorem série je Alex Scarrow.
česká anotace: Zahrávejte si s časem a známý svět.. by se mohl změnit, jak ho neznáte.
Liam O´Connor měl zemřít v moři v roce 1912.
Maddy Carterová měla zemřít v letadle v roce 2010.

Sal Vikramová měla zemřít při požádu v roce 2026
Ale několik okamžiků před jejich smrtí se zničehonic kdosi objevil a řekl: ,,Podej mi ruku.."
Jenže Liam, Maddy a Sal nejsou zachráněni. Najala je organizace, o jejíž existenci nemá nikdo ponětí, s jediným cílem - aby opravovali narušenou historii. Protože cestování časem je možné a někteří lidé by se rádi vrátili v čase a měnili minulost. Proto existují JEZDCI ČASEM, aby nás zachránili. Aby zabránili cestovatelům v čase ve zničení světa.
Obálka opět zůstala originální!


Roztomilé malé lhářky mají obálku a název druhého dílu. Ten nese název Nevinnost a vyjde letos v prosinci. Obálka bohužel nezůstala originální. Na naši obálku se dostala herečka a zpěvačka Demi Lovato. Nechápu důvod, ale co s tím uděláme. :)¨













Letos v prosinci u nás vyjde první díl ze série Hex Hall. Český název bude Hex Hall 1: Čarodějnice z Hex Hall. Prozatím to vypadá, že obálka zůstane originální, což je opravdu dobře, protože obálka je nádherná. Českou anotaci si můžete přečíst na bux.cz.












A máme tu ještě další dobrou zprávu! :) Vyjde u nás Divergent od Veronicy Roth. Na knihu jsou velmi, velmi kladné ohlasy! Datum zatím není určené, ale obálka.. obálka bude stejná jako u originálu! :) To máme opravdu štěstí, protože ta obálka je dokonalá! :) A Divergent je kniha, na kterou se doopravdy těším! Ještě takový detail, kniha vyjde u Albatrosu, lépe řečeno u CooBoo. :)














To pro tentokrát vše. 

8 komentářů:

  1. Divergent sice vyjde pod křídly Albatros Media, ale hlavně v CooBoo, to jen tak na okraj :)
    Jinak pěkný článek, máme se na co těšit, juch :D

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji. :) Nebyla jsem si jistá!

    OdpovědětVymazat
  3. Na Divergent už se neuvěřitelně těším. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na hex hall a divergent se už teď moc těším. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem zvědavá na Čtyři poslední věci, Levou ruku Boží jsem sice ještě nečetla, ale mám ji doma a taky se na ni chystám. Jsem zvědavá, jak dopadne ten druhý díl...

    OdpovědětVymazat
  6. Vždycky mě fascinovalo cestování časem a ti Jezdci časem zní moc dobře - trochu mi to připomíná Strážce času od M. Curley.

    Jinak se obzvlášť moc těším na Divergent, jak jinak, že:D

    OdpovědětVymazat
  7. Tiež sa chytám na P. Hoffmana aj na Klamárky :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Něktré z nich si určitě přečtu.Těším se na Divergent

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.