4. 10. 2011

Jak to je a bude s Dračími jezdci

Objevily se nové informace o závěrečném dílu série "Odkazu dračích jezdců" proto jsem si pro vás připravila krátký článek s informacemi.. 


Dnes nakladatelství Fragment zveřejnilo český trailer k Inheritance (Dědictví)

Česká anotace:
inheritance 2dNe tak dávno tomu byl Eragon, Dračí jezdec, pouze synem chudého farmáře, a jeho drak Saphira jen modrým kamenem v lese. Nyní osud celé Alagaesie spočívá na jejich bedrech.
Dlouhé měsíce příprav a bojů přinesly vítězství a naděje, ale také je postihly těžké ztráty. A skutečná rozhodující bitva je teprve čeká, musí čelit Galbatorixovi. Než se tak stane, musí být dostatečně silní, aby jej porazili. Pokud jej neporazí oni, nedokáže to nikdo, nebude žádná další šance.
Jezdec a jeho drak se dostali dále než si dokázali představit. Ale dokáží porazit zlého krále a nastolit spravedlnost v Alagaesii? A pokud ano, kolik sil je to bude stát?


+ukázka1

Vydání amerického "Inheritance" je stanoveno na 8. listopadu 2010. Ale teď k tomu, co nás zajímá nejvíc, české vydání..
30. březen 2012
Vydání našeho překladu je bohužel naplánování až na příští rok.. je to dlouhá doba, ale jsem si jistá, že to uteče jako voda. :))
zdroj informací (fragment.cz; eragon.cz)

1 komentář:

  1. Túto sériu som ešte nečítala, v postate sa do toho bojím pustiť, keďže s drakmi ešte žiadne skúsenosti nemám, a recenzie sú rozporuplné, a väčšinou som čítala tie lepšie, tak kto vie. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.