3. 10. 2011

Měsíční chvástačka - září


Hned na začátek se Vám omlouvám za kvalitu fotek. Jsem neschopná vytáhnout foťák, nafotit a následně najít kabel a nahrát do počítače.. proto jsou fotky pouze z webky.. Snad vám to nebude moc vadit.

Koupené knížky
1) Zaklínač 1 - Poslední přání (A. Sapkowski).. Fantasy knížka, první díl ze ságy Zaklínač, taková malá miloučká knížka, bohužel jsem se k ní ještě nedostala
2) Čísla (R. Ward).. Knížku už mám přečtenou a můžete brzy čekat recenzi, ale předem říkám, že to asi nebude recenze nadšená..
3) Proroctví sester (M. Zink).. Knížka lidmi milovaní i nenáviděná.. někdo si v ní našel zalíbení, někdo ne.. Zatím jsem ji nečetla.. uvidíme, do jaké skupiny se zařadím. :))
4) Kafka na pobřeží (H. Murakami).. Tento zázrak čtu, ale bohužel nemám tolik času kolik bych chtěla.. Ale víte co, kniha má na GR hodnocení 4.06 .. jestli tohle neskončí jako úžasná kniha, tak už vážně nevím .. :))
5) Jeden den (D. Nicholls) Jen co jsem četla recenzi u Teresinhy, věděla jsem, že tuhle knihu budu jednou mít.. a hele! :) Je doma.. :))

Vyhrané knížky
1)Spellbound (C. L. Schultz) Nemůžu tomu uvěřit.. :) Vyhrála jsem knížku.. A je nádherná.. no, zatím mluvím o obálce, protože k obsahu jsem se.. jak jsem již zmínila.. kvůli nedostatku času nedostala.. 

Toť pro tento měsíc vše.. Ještě jednou se omlouvám za strašnou kvalitu fotek. A co vaše úlovky za září ? :)


3 komentáře:

  1. po Zaklínači už hodně dlouho pokuju, ale pořád nějak nic... :D A docela ti závidím Spellbound... :D ;)

    OdpovědětVymazat
  2. ÁÁ... Zaklínače závidím a Splelbound taky... btw. Gratuluju k výhře! :))

    OdpovědětVymazat
  3. zaklinače četlo hodne mich znamich a vsichni si ho nemuzou vynachvalit...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.