27. 11. 2011

Čtení na zasněžené večery (27.11.-3.12.)

Výzva z dílny VeEee a Sue

27. listopadu (první adventní neděle)
BOOKS __ Ráno jsem začala číst druhý díl Mediátora, hm,hm.. jsem na straně 55 a marně se sháním po Jessem! Kde se sakra fláká?!
HOME __ Je to asi 15 min, co jsme dozdobili perníčky, jsem ráda, že je to jenom jednou za rok.. Argh! Moje výtvory vypadají jak od děti z mateřské školy! Lalalá, poslouchám koledy a jsem šťastné dítko. .D

28. listopadu
BOOKS __ Toto je lehce na pěst. Kniha "Poslední upír" od Christophera Pika.. je.. zvláštní! Postrádá jakékoli emoce! Když jsem četla romantickou scénu mezi dvěma aktéry .. tak mi došlo asi až do dalších 10 stranách, že se něco dělo. Doufám, že Poslední upír bude mou poslední knihou od tohoto autora.. ale.. zase nechat rozečtenou sérii? ://
HOME __ Muhahá! :)) Dnes jsem ze školy místo o půl 6 přijela už o půl 3 .. :) Není život nádherný?! :D

29. listopadu
BOOKS __ Poslední upír bezpečně dočten, k další dílům se dostanu.... někdy, v neurčité době. Pustila jsem se do prvního dílu Tiny Salo od Petry Neomillnerové. Opět další a jiný pohled na upíry. :)) Tina je fajn, Kay je bezvadně tajemný! :)
HOME __ Měla bych napsat dvě seminárky a sloh do češtiny.. no nic, valím číst!:D

30. listopadu
BOOKS __ Dneska jsem neměla moc čas číst,ale přeci jsem se v "Tině" o kousek posunula.. a tedy, na to, že je to kniha o upírech (kterých mám docela po krk!) a že je to kniha od české autorky, tak se mi vážné líbí!:)
HOME __ Dostanu na Vánoce totáálně nejlepší dárek!:D Konečně budu mít kam nasosat svoje seriály! :) (1TB!!!! Chápete?!) (p.s. díky Will!!)

1. prosince
BOOKS __ Tak, první díl Tiny Salo je úspěšně za mnou. Vážně, úspěšně.. je to dobrá kniha! :)) Jiná.. Nějak nevím, do čeho se pustit teď?! Oškliví?! Tajný kruh 2?! Vzpoura?! HELP! HELP!
HOME __ Juhé :) Dneska mi přišla první várka knih na Vánoce... :)) Už jen 23 dní, vážení :)

2. prosince
BOOKS __ Áno, nakonec moji asi hodinovou výběrovou komisí prošli "Oškliví" .. prosím, ať je to dobréé
HOME __ Jůhůů.. pátek!!!

3. prosince
BOOKS __ Páni, tak jsem asi na 120 straně a Oškliví jsou velmi příjemným překvapením. :) Úžasné pojetí dystopického světa!
HOME __ Dneska jsme byli s našima nakupovat .. byli jsme až u rakouských hranic v Hatích ve Freeportu.. vážení, taková mega rozloha... plné obchodůů áá.. ráj! :D - skoro ráj - knihkupectví na celých těch milionech metrů čtverečních neměli.

doufám, že nebude vadit, že jsem se nezaměřila jenom ČISTĚ na knihy.. °-°

2 komentáře:

  1. :D Já asi vážně začnu přemýšlet, že tam přidělám ještě několik ikonek, aby na to nikdo nedosáhl... :D Divím se, jak tohle normální člověk může zvládnout... :D Já dosáhnu na čtyřicítku...

    OdpovědětVymazat
  2. mediator je dobre chytne :) tyjoo kde sou doby kdy jsem ho cetla?? to je dobrejch 6let zpatky..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.