27. 4. 2012

1. rok blogu

Dnes, 27. 4. 2012, uběhl přesně 1 ROK od založení mého knižního blogu. :)) Jupíí! :) Toto je asi nejdelší doba, kdy provozuji blog, i když vím, že se o něj nestarám, tak jak bych měla, a už jsem mockrát slibovala, že to napravím, ale .. nevěřte mi všechno. :P Blogování mně opravdu baví, ale občas chybí čas a někdy i nálada k tomu, abych něco sepsala. (blbé výmluvy, že?)
Tak, určitě bych chtěla poděkovat svým stálým čtenářům a následovatelům blogu, kterých je k dnešnímu dni krásných 150. :) I na FB stránce blogu je nyní krásné číslo, a to je 50 následovatelů. 
Na blogu se také nachází 174 článků (včetně tohoto), 45 recenzí, proběhly celkem soutěže o knihy, počet shlédnutí stránky je 38 312

Díky blogování a virtuálnímu světu knih, jsem poznala spoustu lidí, se kterými se prostě o knihách dá mluvit. :) Je opravdu paráda mít někoho se stejným zájmem, jako máte Vy. Komunita knižních blogerů a čtenářů na goodreads je úžasná a jsem vděčná, že mám místo, kde můžu vyjádřit svůj názor. :)

Ještě jednou děkuji čtenářům, věřím, že nějací jsou ;). A doufám, že za rok, budu psát další "oslavný" článek. :))



8 komentářů:

  1. Tak to gratuluju! :) Uteklo to, co? Přeju do dalšího roku ještě více chuti k blogování a kopu čtenářů ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju k dosažení prvního roku s tak krásnými čísly:) Hlavně ať se ti nadále takhle daří, přeju další věrné následovatele a čtenáře a hlavně radost z knih a blogování:))

    OdpovědětVymazat
  3. Fíha, tak to gratuluji teda :) Snad ti to bude hezky blogovat i dál :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji!! Jeden rok je nádherný a je to takový mezníkový rok, takže ti přeji ještě hodně let spokojeného blogování. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, gratuluji... nevím, proč jsem měla za to, že bloguješ už déle :)) Takže hodně štěstí do dalšího roku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Všechno nejlepší! Ať tě blogování stále baví :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jůůůů tak to blahopřeju :) Na to, že bloguješ jen rok, tak jsi udělala pořádný kus práce! Jen tak dál! :)))

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluji! Uteklo to jako voda. :) Pamatuji si, jak byl tvůj blog loni někdy v tuto dobu ještě v úplných začátcích a musím říct, že jsi za ten rok udělala kus práce. A mimochodem... děkuji ti za návštěvu mého předchozího blogu (ještě na jiné doméně), díky tobě jsem se odhodlala založit si blog čistě o knihách na blogspotu. :))
    Děkuji Ti a přeji hodně štěstí s blogováním!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.