28. 4. 2011

Proč si pořád kupuješ ty knížky?

Moje milá maminko,


knížky si kupuji ze dvou jednoduchých důvodů, ten první je, že mně to čtení prostě baví, mám na to čas a nepříjde mi to jako ztráta času. Já vím, ty jsi taky v mládí četla a bavilo tě to a není moje vina, že na to teď nemáš času, že když ulehneš večer do postele přečteš jednu stránku z "Chvilky pro tebe" a usneš.

Druhý a další jednoduchý důvod je ten, že tady v té naší malé vísce a v té zapadlé knihovně prostě NIC nemají a ve městě je to to samé. Samozřejmě, je tam lepší výběr, ale není to pořád to, co bych prostě chtěla číst. :( Lituji!

Dobře, abych té naší knihovně tak nekřivdila. Dneska jsem ta asi po dvou letech zašla a půjčila jsem si klasiku světové literatury Annu Kareninu.  Kdyby tam neměli něco takového, tak by to už vážně byl vrchol! :D Dobře, taky jsem tam objevila pár kousků od Danielle Steel, ale to také nemůžu číst věčně, nebo mi z dokonalosti těch románů hrábne! :/

Omlouvám se, ale ta naše "úsporná" knihovna mně vážně dokáže naštvat! :D Proto jsem tam 2 roky nebyla!!!! .D

Já uznávám, že za knihy utratím v podstatě dost peněz, ale vždycky si na ně podstivě našetřím .. to si taklhe šetřím,šetřím,šetřím .. a pak BUM! jdu kolem knihkupectví a všechno je v háji!!! :D Ale nikdy nelituji! :)

                                                     "Dý

10 komentářů:

  1. Taky mám ráda knihy, ráda chodím do knihkupectví třeba i vyhlížet, jakou knihu bych si mohla koupit :-) .
    Jinak blahopřeji ke změně a ať se ti na blogspotu líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé vidím, že jsi četla Na západní frontě klid. Jaký to je a jak se to čte? Chci s ete do víkendu do toho pustit :) ! Tak pls napiš díky

    OdpovědětVymazat
  3. Nápodobně :D.. U nás v knihovně se něco novýho,co bych si chtěla přečíst objeví až rok po tom co si to konečně přečtu :D:). Mamka taky nadává, že chci pořád utrácet za knížky, holt se s tím musí smířit :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Aha a děkuji já to nemám jako pominou četbu, ale jelikož ted v dějepisu začneme 1 světovou chci mít na vrh :P A tahle kniha to prý dokonale popisuje :) No a taky se tě chci zeptat jestli nemáš icq, nebo skype (jen na psaní neboj :D)? Ráda bych si s tebou popovídala o knížkách a o četbě, protože ty jsi taková zkušená čtenářka a mě je blbí ti pořád psát pod komentáře ani to nemůže víc rozvít. Když tak mi napiš na blog díky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Samozrejme si ťa prepíšem :-)

    OdpovědětVymazat
  6. k oblíbeným knihám - aa, remarque? já ho vysloveně miluju. (!)
    + anna karenina je super. i když mně se nečetla moc dobře.

    OdpovědětVymazat
  7. me super kotata prisly jako jedna z nudnych knizek..takova vcelku o nicem kdyby tam teda se neobevil otec nasilnik...

    OdpovědětVymazat
  8. Podle mě, peníze utracené za knížky rozhodně nejsou vyhozené. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.