12. 5. 2011

Abstinuji

Konečně mi přišly knížky, které jsem měla v knižním klubu objednané! :) Psala jsem vám, že to jsou : Les rukou a zubů, Angeloloige a Inkarceron.

Les rukou a zubů: Neskutečně se mi líbí obálka! :) Fakt moc, a ty ornamenty u kapitol a v podstatě po celé knížce jsou úžasné! :) Snad takový bude i obsah!! :)
Inkarceron: Jéjej!! Nevím proč, ale myslela jsem si, že to bude velká kniha a přitom je to takový prcek!! :)))
Angelologie: Ta obálka je taková .. dovolím si říci tajemná! .) Nádherná ! :))

No, mám opravdu hodně knížek, které nemám přečtené, a proto jsem se rozhodla že do konce školního roku si nekoupím ŽÁDNOU knížku! Tedy, mám obrovské pochyby, protože si myslím, že nemám šanci vydržet, ale zase by se mi nahromadilo pár kaček a nakoupila bych si knížky na prázdniny! :)

V poslední době jsem nepřidala žádný pořádný článek, ale jsem začtená do knížky, i když postupuji ke konci dost pomalých tempem! Ale předpokládám, že během víkendu ji budu mít určitě dočtenou. No, doufám že dočtu obě, které mám teď rozečtené! To by se tu mohl objevit pořádný článek!

Včera jsme zase parádně váleli v hokeji! :) Jarda Jágr dal výborné tři góly a Tomáš Plekanec jeden, takže jsme s přehledem porazili USA 4:0 ! KLUCI FAKT VÁLEJ! :)))

                                               "Dý

6 komentářů:

  1. Tak pak určitě napiš, jak se ti knížkxy líbily... jsem zvědavá, co řekneš na Inkarceron, poněvadž ten si chci kouput a Les rukou a zubů taky nemusí bejt špatná knížka!
    P.S.: Pravda! Ten včerejší hokej neměl chybu... Jágr dal dokonce hattrick, naši jsou prostě úžasní :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já se taky těším, až budu mít čas si ji znovu přečíst, po nějakém čase. Fakt byla skvělá, krásně se četla a už jsem zvědavá na pokračování. :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Já se na tyto knihy kromě Angelologie též chystám a těším :).. taky bych potřebovala se přesvědčit, že si nesmím koupit už žádnou knihu do prázdnin, ale jak se znám :D.. nevydržela bych to, přitom doma mám tolik knih na přečtení:D

    OdpovědětVymazat
  4. Angeologiu mam doma od Vianoc (darček pod stromček) a ešte som ju neprečítala. Príde mi, no nie nudná, ale taká.. Ehm, taká. :D A na Inkarceron čakám, práve je požičaný. (z knižnice)

    PS: Knihu si môžeš stiahnuť z netu, dať ju do poznámkového bloku a uložiť. Potom ten súbor dáš do mobilu ako: other files a čítaš.

    OdpovědětVymazat
  5. :D taky dobrý, ale chápu to, ono je to těžké odolat a nejít do knihkupectví.. Hehé.. tak to rozhodně nejsi takový magor sama :D já, když si jdu pro knížky, tak tam nechám vždy tolik prachů, ale zase toho rozhodně nelituji :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na les rukou a zubů se chystám také. Naprosto mě nadchla ta česká obálka. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.