8. 5. 2011

Nepěkná neděle

A je to tady, víkend bohužel opět utekl a zítra nás opět zase čeká škola :P 
Včera bylo venku překrásné počasí, to znamená že jsem tři hodiny proležela na zahradě, krásně jsem se slunila na sluníčku, dočetla jsem smečku a krásně jsem si spálila rameno! .)) Ale co bych pro knihy neudělala že? :) 
Napsala jsem podivnou recenzi, nad kterou uvažuji, že přepíšu! :D
Také jsem včera psala, že jsem začala číst pátý díl Upířích deníků.. Hups! To byl omyl ! :D Přečetla jsem asi první dvě kapitoly a se smíchem jsem to vzdala ! Proto jsem se raději pustila do knihy "Černobílý svět od Kathryn Stockettové" :)) 
Chtěla jsem si objednat nějaké knížky, ale jsem bezradná .. Mám jich na seznamu tolik, že se nemohu rozhodnou, které objednat. Jsem bezradná! :D Málem jsem se rozbrečela, nad tou obrovskou hromadou knih, která pořád vychází ! MOC MOC MOC KNIH!! :)) Nejsem robot.. :P Momentálně mám doma pár knížek, které nemám přečtené, ale jak říkám, jsem blázen a potřebuji nové knížky :)) Občas mně to trápí! :D 
No, musím se podívat na matiku, začínám mít problémy! :D A také na němčinu, ach, jak já ten jazyk nemám ráda ... :(( .. No, tak se kouknu na tu školu a potom se pustím do "Černobílého světa" !! :))

Uuu, mimochodem, dneska v 16:15 na čt4 !! :) ČESKO:RUSKO ! :))

                                                    "Dý

5 komentářů:

  1. S tím rozhoodováním, které knihy si objednat, jsme na tom stejně. Včera mi dělalo hrozný problém vybrat si tři knihy pro vstup do knižního klubu. Nakonec jsem vybrala Inkarceron, Jak mi Jane Austenová zníčila život a Angelogii :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, mám novej blog. Blog --> www.just-me-nattali.blogspot.com .. Byla si v mezi spřátelenýmy blogy a přestěhovala jsem si Tě i na novej blog, ale do oblíbených, protože se mi Tvůj blog líbí. Tak si to kdyžtak přepiš :) A jestli už nechceš být, tak mi to napiš na blog. Díky ahoj :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mívám kruté dilema když objednávám knížky:D Tak jsem to vyřešila tak, že si koupím všechny a je to:D

    OdpovědětVymazat
  4. Já zrovna nedávno jsme si objednala knihy asi za 9 až 70 Kč na knižním webu a ted to musím někdy vyzvednout. Jsem totální blázen protože si furt říkám musím přečíst toho Remarqa, ale pak najednou mám pocit a bojím s e1 světoví. Mimochodem jsme ještě ani nezačala jedinou knihu ze svého seznamu ta ostuda. Chápu tě taky bych furt objednávala, ale nestíhám :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj omlouvám se, ještě si to proím změň. Jméno je www.only-me-nattali.blogspot.com děkuju ;) a omlouvám se

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.