25. 6. 2011

On my wishlist //1


Toto krásné sobotní meme pořádá Book Chick City
Jde o zveřejnění pár knih, které chcete mít doma, ve své knihovničce, ale zatím si je bohužel nemůžete koupit. Mohou to být knihy, které dávno vyšly, které teprve vyjdou.. jakékoli! :))


Anita Blakeová.. když jsem naposledy byla  knihkupectví, asi bych si ji koupila, kdybych na ní narazila.. bohužel, nebyla.. a myslím, že ani dlouho nebude.. To mě docela mrzí...
Before I fall.. to je knížka o kterou hodně stojím! :)) Doufám, že brzy vyjde v češtině.. ale pokud ne.. nevadí! :) O prázdninách se chystám s vervou vrhnout na první anglické knížky! :)) 

Forbidden.. to je další z těch anglických. :) Ale díky Syki, jsem objevila výbornou stránku s anglickýma knížkama.. :)) Takže.. jednou, možná, snad! :D 

Sapphique.. Proč nemůžu chtít číst knížky, které už vyšly v češtině? Je sice pravda, že Sapphique vyjde v češtině, ale nevím jak se dočkám! ! ! :D

4 komentáře:

  1. Anita a Before I fall mě taky docela dost láká..

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký výběr :).. série o Anitě je super!.. Pokud chceš, tak si Provinilé slasti objednej a nemusíš tak dlouho čekat ;)..

    http://www.tridistri.cz/webshop/index.php?sec=detail&authorGroup=H&id=632

    OdpovědětVymazat
  3. Before I fall u pravděpodobně vyjde v prosinci od CooBoo :)
    A jestli chceš začínat s angličtinou, Forbidden nedoporučuju, je to jedna z těch složitějších... Ale jakmile budeš mít zkušenost, vrhni se na tenhle knižní skvost :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já si chci teď přečíst Smečku a Nádherné bytosti :) jo a taky noci v Rodathe a Talisman od Sparkse. :)) A Before I fall se mi taky hodně líbí, snad u nás vyjde co nejdříve :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.