2. 7. 2011

On my wishlist //2


Toto krásné sobotní meme pořádá Book Chick City
Jde o zveřejnění pár knih, které chcete mít doma, ve své knihovničce, ale zatím si je bohužel nemůžete koupit. Mohou to být knihy, které dávno vyšly, které teprve vyjdou.. jakékoli! :))



Matched, to je knížka o kterou opravdu stojím. :) Jak nad tím tak přemýšlím, ještě jsem si pořádně nepřečetla ani anotaci a jen opravdu malilinko recenzí. Ale podle všech hodnocení to musí být vážně paráda! :) A ta obálka.. uaaa! :D A víte co je ještě lepší? :) Už je na cestě!! JUHŮ!! :)


Ano, Richelle Mead a její očekávaná knížka Bloodlines.. :) Uvidíme, jak mi půjde čtení v angličtině.. pokud to půjde, tak si jí musím předobjednat! :))


Delirium.. :) Strašně moc se mi líbí tato paperbacková obálka. Tady to bude asi stejné jako u Bloodlines.. :) Uvidíme, jak na tom bude angličtina.. :)

Leviatan.. tuhle opravdu toužím mít doma.. :) Uvidíme, jak se mi poštěstí! :) Pokud teď začnu číst v angličtině, tak jsem zvědavá, jak to bude s knížkama v češtině. :D


Tak jak jste mohli pochopit, objednala jsem si nějaké knížky v angličtině. :) Pro začátek jsem si objednala Airhead - Meg Cabot. Už jsem jí četla v češtině, tak by to nemusel být takový problém a všichni říkají, že začít s knížkami od Cabotové je to nejlepší. :) Další objednaná knížka, jak už jste si mohli přečíst, je Matched, jedna z nejkrásnějších obálek.. :) A do třetice A kiss in time.. :) Přijdou bohužel tak do dnů.. :/ Tak musím čekat, ale moc se těším až přijdou.. :) 


p.s. blog přesáhl  10 000 návštěv! :) Děkuji VÁM. 

5 komentářů:

  1. Matched bych taky chtěla! Ta obálka je naprosto boží a recenze jsou ještě lepší. Už se těším, až u nás výjde v češtině... :) A na Delirium už jsem taky kdesi narazila, vypadá zajímavě a taky se mi moc líbí ten obal. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mi nedávno přišlo v Aj Forbidden, Between Shades of Gray a ještě jsm u Syki vyhrála Across the Universe, takže jsem zvědavá jak mi to půjde :D:).
    Hodně štěstí při čtení v Aj :).
    (

    OdpovědětVymazat
  3. Matched má fakt úžasnú obálku :) Keby že mi išla tak dobre anglina, tak čítam len v angličtine..

    OdpovědětVymazat
  4. samé super knihy :).. Matched a Bloodlines chci též :).. a gratulace k 10 000!

    OdpovědětVymazat
  5. Matched bola moja prvá ozajstná kniha prečítaná v angličtine. Po prečítaní sa mi nepáčila, no potom keď som ju porovnala s iným dystópiami tak som si uvedomila, že je skvelá. Delirium je krásny príbeh o láske, kto na konci neplakal tak je bezcitný! Mám doma hardback a je krajší ako toto tu čudo :D:D :D Leviatana mám tiež, po 30 stranách som čítanie vzdala, nebavilo ma to :/ Čo sa týka angličtiny tak Delirium bolo o trochu ťažšie ako Matched, hm ale v Matched bola zas jedna scéna, v ktorej raz rozprávali o minulosti a zrazu boli na nejakom kúplisku ... :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.