3. 7. 2011

Váš nejoblíbenější knižní hrdina + nové hlasování

Děkuji všem za hlasování.. :) Opět hlasovalo velké množství lidí. :)
Nebudeme to zbytečně zdržovat a ihned se vrhneme na výsledky.. :)
Znovu jako u minulé ankety, nebudu říkat, že mě výsledek překvapil - vůbec! :) Dovolím si podotknout, že jsem pro vítěze sama hlasovala .. :)


Ano! Ano! :) Na první místě se s přehledem a se 41 hlasy (52%) umístil všemi opěvovaný a milovaný Dimitri Belikov (Vampýrská akademie). Kdo by také mohl mít nerad našeho ruského dhampýra? :).. Na druhém místě, se umístil čím dál více znožňovaný Peeta Mellark,(Hunger Games), který si pro sebe vybojoval 29 hlasů (37%).. :) Nás nádherný blonďatý hrdina. :) Třetí místo obsadil ve všech směrech dokonalý, démony zabíjející Jace Wayland (Nástroje smrti) s úžasnými 27 hlasy (34%).. :)
Tak to byly první tři místa, první tři úžasní hot guys! :) Bramborovou medaili získal Patch Cipriano (Hush, hush) se 17 hlasy (21%). Na pátém místě, se uhnízdil Ren Lineart (Smečka), ke svému místu získal 13 hlasů (16%). Šesté místo obsadil Edward Cullen s 11 hlasy (14%). Ach, ano, Edíku, už si hold mimo.. :) A sedmé a osmé místo obsadili společně Finn (Inkarceron) a Shay Doran (Smečka), oba získali 2 hlasy (2%). :) Mám škodolibou radost, že Shay se umístil takto na konci, ne, opravdu ho nemám ráda!

Doufám, že váš favorit vyhrál. A teď už můžete hlasovat v další anketě, tentokrát hlasujeme o nejoblíbenější knižní pár! :) Kdo jsou vaši favoriti tentokrát? :))

6 komentářů:

  1. Ráda bych hlasovala, ale znám jenom Harryho a Ginny a pro ty se mi teda hlasovat nechce, takže... jednodnuché řešení: Ententýky,...

    OdpovědětVymazat
  2. je docela hodně těžké vybrat si... (PS: jenom tě chci upozornit, že místo Clary tam máš Clasy ;) :))

    OdpovědětVymazat
  3. Damn.. ! :D Chybička se vloudila :/

    OdpovědětVymazat
  4. Radujem sa s tebou, ani ja Shaye nemám rada.. :D Autorka by mohla prekvapiť, a dať, aby Calla a Ren skončili spolu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hlasuju pro Noru a Patche a Clary a Jace :) jinak super design :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja sa priznávam, že vždy hlasujem za viac možností pretože sa tam dá označiť viac políčok naraz :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.