21. 7. 2011

Váš nejoblíbenější knižní pár + nové hlasování

A máme tu konec další ankety.. :) Toto letí! :)
Celkem hlasovalo 84 úžasných čtenářů! :) Thank you all! :)
Nebudeme to protahovat a rovnou se vrhneme na výsledky..
Jak, že to celé dopadlo? No, řekněme to jednoduše a bez průtahů - Co bychom, proboha, dělali kdybychom neměli Vampýrskou akademii? A jste doma, že? :)

Se 40 hlasy a s naprostým přehledem vyhrál pár Rose a Dimitri (Vampýrská akademie). Ano, ano.. tihle dva se nám prostě vecpou všude! :) Do příští ankety bych měla celou slavnou VA vyřadit! :) Na druhém místě, se umístili Katniss a Peeta (Hunger Games). Ó, naši miláčci z arény.. :) Dostali 26 hlasů. Rozkošné. Na třetím místě, se s 23 hlasy umístili Clary a Jace (Nástroje smrti). Tuto sérii jsem ještě nečetla, takže její ústřední dvojici jsem přidala.. jenom pro dobrý pocit. :).
To byla první tři medailová místa.. :) Na bramborové pozici máme dvojice dvě. S 22 hlasy se umístili Nora a Patch (Hush, hush) a Ginny a Harry (Harry Potter). Za nimi trůní se 13 hlasy Calla a Ren (Smečka) -neříkejte, že byste byli radši, kdyby tu s Callou byl Shay?! ;) A na poslední místě se s 5 hlasy umístili Cassia a Ky (Matched). Je pravda, že tato série ještě není přeložená do češtiny ani do slovenštiny, ale.. :)

A nezapomeňte! :) S výsledky je tu i nová anketa! :)) Tentokrát hlasujeme o nejoblíbenějších magických bytostech. Můžete hlasovat pro více možností. Do ankety jsem zapojila takové ty nejzákladnější! :) Nebo jsem se alespoň snažila! :) Vyberte, hlasujte a napište a zdůvodněte svůj výběr! :)

4 komentáře:

  1. těžká volba... :D Takže čarodějové (hlavně kvůli Magnusovi) a démoni (asi moc koukám na Supernatural a moc jsem si oblíbila Jeroma ze Sukuby... :D A navíc, padlý anděl je podle Bible prý démonem, takže se tam vlastně počítá i Patch... :D)

    OdpovědětVymazat
  2. Můj hlas připadl skřítkům (kvůli Dobbymu), vílám, a čarodějům.... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Můj nejoblíbenější pár i přesto zůstává Patch a Nora :) dalšího hlasování se ale zdržuju, protože je to moc těžká volba :D

    OdpovědětVymazat
  4. První díl úspěšně zdolán a večer se vrhám na druhý :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.