13. 7. 2011

Waiting on Wednesday //8

Meme, které pořádá Breaking The Spine.Cílem je vybrat si každou středu jednu knihu, kterou si chci přečíst. 
Elizabeth Valchar - krásná,oblíbená a bohatá - se ráno vzbudí po svých 18. narozeninách, na jachtě kde slavila s nejbližšími přáteli. Vzbudí ji trvající dunění. Když zvuk zkoumá, nachází své utopené tělo na boku lodi. Liz je mrtvá. Nepamatuje si nic z toho co se staly, může jen s hrůzou sledovat své mrtvé tělo.
Brzy se přidá k Alexu Bergovi -tichý kluk ze střední, kterého zabil náraz auta. Oba si společně snaží vzpomenout na detaily, které provázely jejich smrt.
Ve svém běžném živote, byla Liz běžkyně. Nebylo pro ni těžké běhat každý den 8-10 mil. Ale když se její vzpomínky dostávají na povrch, zjistí, že běhala víc, než je normální a přestávala jíst. Lizina matka, které zemřela,když jí bylo 9, také bojovala s anorexií. Lidé kolem Liz se báli, aby nešla v matčiných stopách.. Ale něco zlověstného pohlcuje Liz ze vnitř.. (můj překlad z goodreads)

Ta anotace je taková.. zmatená (ale to pravděpodovně bude pouze mým divným překladem:D) Strašně se mi líbí ta obálka, a i přes ten překlad anotace vypadá nanejvýš zajímavě.. :) a průměrné hodnocení na goodreads je 3,95/5 :) což je opravdu dobré.. Uvidíme, zda se k ní dostanu.. nebo spíš.. KDY se k ní dostanu. :)   



1 komentář:

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.