4. 8. 2011

Bezchybná (Flawless)

Poslední dobou blog zameškávám. Čím dál častěji lítám venku a pořád a nezdravě se nervuji z toho, že již půlka prázdnin je za námi. A spolu s blogem zameškávám i knihy.. mám momentálně rozečtených 5 knih, a věřte, že vůbec nestíhám. Jsem zvědavá jak dokončím letní čtecí challenge..


Kniha Flawless se dočkala českého překladu. Na stránkách nakladatelství CooBoo si ji již teď můžete objednat. Na pultech našich knihkupectví by se měla objevit 8.8. 2011. No, musím říct, že z obálkou to opravdu nevychytali.. v porovnání s originální obálkou, tato naše vypadá jak laciný holčičí románek.
Knížku si určitě jednoho krásného dne pořídím! :))

9 komentářů:

  1. Mě ta obálka úplně odrazuje :D.. Nevím, proč nenechali hezkou orig. obálku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teresinha psala, že je to proto, aby to pasovalo do edice. Ale mě se docela zamlouvá, ten originál nebyl nic extra... Mohlo to být horší.

    OdpovědětVymazat
  3. Freckles má pravdu, já z té obálky taky nejsem dvakrát odvázaná, ale když se to zařadilo do té edice, muselo to nějak fungovat dohromady...

    OdpovědětVymazat
  4. Ano, ano. :) Já to chápu. :) Jenom je to škoda no ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Musíš číst rychleji Dý! :-D Já už snááád dneska dočtu trojku a zítra mám v plánu vrhnout se na čtvrtý díl :))

    OdpovědětVymazat
  6. Právě že ani na Arara je nemají. Už jsme projela všechny české e-shopy a nic. je to na pytel. Ani v Tritonu už je nemají.

    OdpovědětVymazat
  7. Ta česká obálka je děsná.... vyhlíží, přesně jak píšeš, jako laciný dívčí román. :/ Achjo, proč jednoduše nemůžou nechat originály.. :(

    OdpovědětVymazat
  8. Mne sa páči viac poster s prekladom. :-) Dúfam, že sa to dostane aj k nám.

    PS: Som späť, ale to si si už určite všimla :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.