19. 10. 2011

Nejděsivější KNIHY

Jde o část podzimního speciálu, který mají na starost Syki a Abyss.
Pokud se chcete zapojit do malého meme "Nejděsivější Nej" Informace si přečtěte zde.

5 NEJDĚSIVĚJŠÍCH KNIH

Holčička, která měla ráda Toma GordonaHolčička, která měla ráda Toma Gordona od Stephena Kinga si v tomto žebříčku určitě zaslouží své čestné místo.. Devítiletá malá holčička se ztratí v lese.. A je úplně sama, a něco, nebo někdo.. ji neustále sleduje. No, nebáli byste se? Věřte tomu, že mě vyděsí kde co, a tohle na mně bylo opravdu moc!

Les rukou a zubů

Les rukou a zubů
od Carrie Ryan je další kniha, která tu určitě MÁ co dělat. Vesnice, ve které bydlíte, je obehnána plotem za kterým se v lese skrývají hroziví nemrtví, stačí jejich jediné kousnutí, a jste navždy zatraceni.. stanete se jedním z NICH.

Zlodějka knih


Zlodějka knih od Marka Zusaka není děsivá v tom smyslu, že by na vás lítali děsiví zombíci, kteří váš chtějí zakousnout.. ale i tak, kniha je děsivá svým příběhem, svou atmosférou a hlavně ..svou pravdou, kterou v sobě ukrývá .. děsivý život za války..

Carrie


Carrie od Stephena Kinga. Po těch pár knihách, co jsem od něj přečetla, začínám mít vážně pocit, že psychicky není úplně v pořádku.. Tohle je kniha.. zvláštní. Tajemná, neuvěřitelná, děsivá.. Takže, ano, určitě sem patří. 

Muži, kteří nenávidí ženy



Muži, kteří nenávidí ženy od Stiega Larssona byla vážně děsivou knihou. Někteří si možná řeknou, že je to "jenom" detektivka. Detektivka? To ano. Ale "jenom" ? Vážení, omyl. Tohle je určitě, děsivá kniha!


2 komentáře:

  1. Dvě z toho mám doma a plánuju se do nich pustit.. Nemám ráda strašidelné příběhy, ale řekla bych, že Les rukou a zubů a Zlodějka knih budou tím správným způsobem strašidelné :) Jinak King je opravdu králem hororů. Četla jsem od něj zatím jenom Řbitov zviřátek, ale to mi bohatě stačilo, abych měla na pár dní bezesné noci.:D

    OdpovědětVymazat
  2. Ach jo ani jednu jsem nečetla, ale na Zlodějku knih si dělám už dlouho zálusk...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.