1. 12. 2011

Měsíční chvástačka - listopad

Opět nám měsíc utekl jako voda a je tu další chvástačka:))
Koupené knížky
Da vinciho kód - Dan brown..- Šifru mistra Leonarda jsem četla už nespočetně krát, ale nikdy jsem ji neměla jako vlastní knihu.. proto když jsem na ní narazila v knihkupectví - za 200!!!!!!! - tak přece nebudu tak blbá a nenechám ji tam!:)
Leviatan - Scott Westerfeld - Leviatana jsem měla v "merku" už hodně dlouhou dobu.. ale pořád jsem se tak nějak .. bála:D Leviatan nebyl zrovna nejlevnější záležitostí, ale investovaných peněz určitě nelituji, protože je to úžasná knížka!:)
Kacíř - S. J. Parrisová - No, abych řekla pravdu, v podstatě nevím, o co v knize jde:D Ale podle anotace. podle obálky.. doufám, že to bude něco na způsob právě Da Vinciho kódu :) A Dana Browna já vážně můžu!:)
Vzpoura - Andrea Cremer - Pokračování Smečky.. Ach, ach ... kniha plná Shaye, nevím jak tohle přežiju!


Pro tento měsíc to byly tyto 4 parádní kousky!:)) a víte co nastane za měsíc?? Totálně MEGA chvástačka!!:) Těšíte se? :) Já strašně! :D
Jaké byly vaše knižní úlovky za tento měsíc?:) 

4 komentáře:

  1. Leviatana jsem měla půjčeného z knihovny, ale jednou si ho určitě koupím, protože to je geniální kniha!! Strašně se těším, až se mi do rukou dostane i Behémot...;)))

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím se mi Jestli zůstanu líbí. :) Tak snad to nedopadne zas tak špatně. :)
    Já jsem snad už jedna z posledních, kdo nečetl a ani si nekoupil Leviatan. :D Měla bych to změnit.
    Taky nevím, jak přežiju Vzpouru. Bude tam až moc Shaye, to nemůže dopadnout dobře. :) Možná i proto jsem tu knihu ještě nečetla. :D Konečně jsem nášla důvod. :)

    OdpovědětVymazat
  3. :D Ano, Eragon je vážně nádherná knížka a troufám si říct, že jedna z nejlepších. Ale stejně je moje srdcovka Twilight... ;) Jinak k měsíční chvástačce... Vzpouru mám (byla bych mimochodem radši, kdyby místo Shaye zaujal Ren) a Leviatan mám přečtený. Rozhodně to je dobré čtení a můžu doporučit. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. u me tento mesic pribila jen nova kniha od Lanczove-Vstupenka do raje.... copak jezisek nadeli mraky knih? ....

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.