3. 11. 2012

Vyhlášení vítězů | Rudá jako rubín


Tak. Konečně je tu vyhlášení vítězů o Rudou jako rubín a podepsané kartičky od autorky Kerstin Gierové. 
Abych vás ještě chvíli napínala. Celkem se vás zúčastnilo 34, což je dobré číslo. Ale jsem si jistá, že pokud byste nemuseli nic psát a jenom si naklikali vstupy, asi by byla účast větší. :) Ale co, čím méně lidí, tím větší šance na výhru, no ne? Odepsala jsem na většinu emailů. Pár mi jich ještě chybí - ale určitě odepíšu i na ten zbytek.

Děkuji za vaše krásné emaily. Nedělala jsem to proto, abyste museli psát jenom chválu na můj blog, ale proto, abych se dozvěděla, co vám tady chybí, co byste zlepšili abyste se sem ještě častěji vraceli. Na blogu vám chybí nějaký přehled toho, co v nejbližší době vychází. Rádi byste, aby v recenzích byly zvýrazněné důležité části. Někdo psal i to, že mu tu chybí nějaká meme. Tady se musím zastavit a omluvit - meme se účastnit nechci. Ze začátku blogování se mi tu objevovaly, ale nebudu to už znovu zavádět. V zápatí jsou ikonky na různé soutěže a celé je to.. no, obrovské a nevzhledné. To se pokusím nějak upravit jinak. Pár jedinců by uvítalo i výraznější design, ale převažovali názory, že právě takto je to v pořádku. Chtěli byste ještě více rozhovorů - to můžu slíbit určitě. :)

Tak ale už dost, jdeme k vítězům. Vítězkám pošli vítězné emaily během dnešního večera. Takže se nelekejte, pokud uvidíte svou přezdívku/jméno, ale žádný email:)

Podepsané kartičky vyhrávají

Astesia 
Rosette
Mária B.
Nika Oléé K.

KNIHU Rudá jako rubín vyhrává

Dominika C.

Všem vítězkám gratuluji. :) Vy, co jste nevyhráli, nezoufejte.. soutěže určitě budou! 



6 komentářů:

  1. Ďakujem krásne ;) ..blahoželám aj ostatným!!

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulujem a potichu závidím :) Ale nie.....:D

    OdpovědětVymazat
  3. :D jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej =)

    OdpovědětVymazat
  4. jééé, opravdu mocmocmocmoc děkuju! nedokážeš si představit, jak hodně jsem si tohle přála :))
    a ostatním také gratuluju ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.