15. 12. 2012

Aby se neřeklo, že se nic neděje, ale počkat..

..ono se tu nic neděje.

Áá:) konečně vás po delší době zase vidím. To jsem velmi ráda. To, že tu nic nepřibylo, bych mohla svalit na spoustu věcí. Například na školu, ale moment, ne.. to by vlastně nešlo, protože se příliš neučím, před svátky je klid a ve škole akorát tak čtu. Že by předvánoční shon? Né, ten si naprosto - bez ironie - užívám!:) Dárky mám nakoupený. Ne, nekupovala jsem je dva měsíce dopředu, všechno jsem dokoupila včera, ale nijak mě to netankuje! :) Tak proč tedy? Hm.. máte občas takové období, že byste například chtěli hrozně číst, ale zároveň vás to vůbec nebaví? No, tak já jsem poslední týden až dva snad každý den otevřela Word s tím, že bych konečně měla něco napsat. Protože bych měla, ale hlavně, že jsem CHTĚLA.. jenomže to nějak nešlo, asi blok:/. Ale zároveň, pro vás mám připravené nějaké články na první týden v lednu, kdy by měl být každý den jeden, a půjde o jakousi "knižní hitparádu" za uplynulý rok.. Nejprve jsem to chtěla udělat jako obyčejné články, ale možná byste se do toho mohli zapojit i vy, co říkáte? :) Asi ano, pokusím se sepsat nějaký informativní článek a uvidíte, jak se vám to bude zamlouvat:)

Ale abyste si nemysleli. I když jsem nepřispívala na blog, opravdu jsem nerkněla.. ehm, doufám:) Do mého cíle 100 knih za rok 2012 mi momentálně (15.12.) zbývá už jen pět knih. Což je opravdu milé a malé číslo. A nejenže budou svátky a s nimi spousta času, ale také do školy jdu naposledy ve středu, což je také velmi příjemné:)

Konečně jsem přečetla první díl rozsáhlé fantasy ságy Píseň ledu a ohně - Hru o trůny. Recenze se určitě chystá, no.. ale znáte mě. Ale můžu vám říct, moc moc lituju, že jsem před čtením sledovala seriál, protože tvůrci seriálu opravdu věrnost knize zachovali. Takže věci, které mě u seriálu naprosto dostaly, jsem v knize jenom očekávala. Ale u druhé série jsem viděla jenom asi tři díly, takže na čtení druhého dílu se opravdu těším! :) A, mezi mé oblíbení postavy se 1000% řadí Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister a Arya Stark ! :)

Také jsem začala znovu číst Harryho Pottera.. proboha, po kolikáté už? Ani nevím.. No, zatím jsem sice teprve u druhého dílu, ale tipuju, že do konce roku bych to mohla stihnout.. no, ne.. Takové naděje si nedělám O:).

V řadě mám také spousty knih, které chci zrecenzovat, abyste měli co číst (:D) a doufám - a budu se k tomu snažit dokopat - abych to zvládla během příštího týdne.. alespoň některé.

No, tohle byl takový článek o všem, co se děje, nebo neděje:)
Ale řekněte mi, jak se těšíte na Vánoce? :) dostanete, nebo dáváte knížky?:)
ehm, nemůžu za to! od přírody jsem děsně zvědavý tvor O:)

2 komentáře:

  1. Pěkný článek, ae já nevím, na Vánoce se těším tak na 60%, to bude tím táním sněhu. :D K Vánocům dostanu novou knihovnu a knížky. Nooo a ještě možná něco jako lední brusle, oblečení a drobnosti. ;) :) A ty?

    OdpovědětVymazat
  2. k vánocům dostanu 15knižek tak se teším :-)))take mivam ty bloky kdy chci strasne cist ale nejak mi to nejde...u me tedka nejak prevlada realita a knizky odsouvam do pozadi:((

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.