3. 1. 2013

Knižní plán na rok 2013


Neliss vytvořila nový, celoroční projekt na rok 2013. Celkem budou čtyři články. V prvním, dneska, bych ráda ukázala několik (3) knihy, které chci přečíst v prvním půl roku. 


To | Stephen King. První knihou je tisíci-stránková hororová kniha od mého oblíbeného autora, mistra hororu Stephen Kinga. Tuhle knihu už mám doma docela dlouhou dobu a pořád se na ní šíleně těším, ale vždycky místo ní začnu jinou. To musím letos konečně změnit a přečíst si ji.

Cinder | Melissa Meyer. Dá se říct, že pohádková kniha o kyborcích, na kterou jsem snad neviděla žádný až příliš negativní názor. Mám ji doma už od vydání, takže už je to trošku delší doba a už bych měla konečně odlehčit to-read seznamu právě přečtením této knihy.

Noční cirkus | Erin Morgenstern. Kniha, na kterou je spousta rozporuplných recenzí. Polovině se líbí, polovina je ráda, že knihu vůbec dočetla. Příběh s kouzelnou atmosférou. Prosím, ať se mi líbí. 

Tyto tři knihy jsem vybrala právě proto, že už je mám doma docela dlouhou dobu a pořád sem si na ně nenašla dost času. A doufám, že tímto projektem se konečně donutím je přečíst. No, uvidíme v červnu. 

8 komentářů:

  1. Cinder by m si veľmi rada prečítala! 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Vďaka za zapojenie.:) Cinder vyzerá dobre, súhlas s E_V_E.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsme na ní počíháno už od doby, kdy ještě nebyla v překladu.. tak snad brzy:)
      A není zač! :)

      Vymazat
  3. Na To si taky brousím drápky, snad se k ní dostanu. :) Mně se Noční cirkus líbil hrozně moc, je to krásná kniha a určitě se k příběhu zase někdy vrátím. Je ale třeba se soustředit, protože tu najdeš dost popisů míst, ale jinak by to asi nešlo, natolik je cirkus specifickým místem ... a taky doporučuju číst si letopočty na začátku kapitoly. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jsou popisy zajímavé a k věci, tak mi to vůbec nevadí:) Horší je, když se na stranách popisuje okno v katedrále - ano, Chrám matky boží!!:D

      Vymazat
  4. Neviem prečo, ale bola som presvedčená, že Nočný cirkus si už čítala. :D A Cinder si chcem prečítať aj ja. Musím zistiť, či je aj v slovenčine. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uf, tak to nevím, kdo tě na tento špatný pocit přivedl! :D Nečetla, ale doufám, že brzy:)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.