5. 11. 2011

Měsíční chvástačka - říjen


Tak opět nám měsíc uplynul jako voda a je tu pravidelné měsíční meme, které vymyslela Judit. Jde o ukázku knih, které jsme si za daný měsíc pořídili.. ale co.. vy už dobře víte o co jde:)
No, tenhle měsíc to nebyl žádný zázrak:) Ale teď šetřím a pod stromeček si nakoupím ouplně největší hromadu knih:)

Koupené knížky
Sapphique - Catherine Fisher: Pokračování a zároveň zakončení úspěšného Inkarceronu. Na knihu Sapphique jsem se velmi těšila a teď, když ji mám doma, tak se do ní ne a ne pustit. :) Ale určitě bude parádní!:)
Blood Red Road - Moira Young: Jak už jsem tolikrát a tisíckrát říkala, nemám možnost objednávat anglické knihy z bookdepository.. proto si na stránkách s anglickými knihami musím vystačit s tím, co je v nabídce.. Proto obálku této knihy nemám tu úžasnou a vám jistě dobře známou.. Nejdřív jsem se na tu svou obálku nemohla ani podívat, ale teď s postupem času se mi začíná líbit čím dál víc:)
 Jezdci časem - Alex Scarrow: To je kniha, kterou právě čtu.. Jsem momentálně asi v polovině a knížka mně opravdu baví, jenom doufám, že se nic nepokazí :)

Knížky ke zrecenzování 
Temné vize 1: Odhalení - L.J. Smith: Knihu jsem ještě nečetla, ale v nejbližších dnech se na ni chystám.. četla jsem ale pochvalné recenze a proto věřím tomu, že L. J. opravdu umí psát a že Upíří deníky byly prostě jeden její velký omyl :) To že umí psát nám ukázala i u série Tajný Kruh :))
Krásní Mrtví : Arizona - Eden Maguire: Knihu už mám přečtenou a musím říct, že byla rozhodně lepší než první díl! :) Ale více se dozvíte v recenzi, která se tady v nejbližších dnech určitě objeví! :))

2 komentáře:

  1. Mě se ta obálky Blood Red Road docela dost líbí! Je taková hodně zvláštní, kdybych knihu viděla v knihkupectví (pokud bych ovšem měla brýle, jinak jsem slepá jak patrona...), tak bych se na ni šla určitě podívat! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Sapphique!!! Aaaaaaa !! Zavist level 5(z peti).!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.