26. 4. 2013

2. BLOGOVÉ NAROZENINY = SOUTĚŽ

Páni. Nemůžu tomu uvěřit, ale zítra - 27. 4. 2013 to budou už opravdu dva roky, co byl tento blog založen a (pochybným) způsobem rozběhnut. Nebudu vás nudit žádnými zbytečnými řečmi, protože je mi naprosto jasné, že se nejvíce těšíte na soutěž a moje kecy jsou vám naprosto ukradené. Knih a záložek do soutěže mám.. no, myslím, že celkem dost! Vlastně ještě ani všechny nemám u sebe, ale během příštího týdne vám všechno nafotím a dodám fotku sem i na facebook!:) Tak zatím můžete soutěžit jaksi naslepo:) Některé knihy ale daruji ze své vlastní knihovny, jiné jsou od nakladatelství, nebo od eshopu, tak myslím, že se máte na co těšit, i když všechno extra novinky nejsou.Výherců bude celkem 5. Rozdělení cen zatím není úplně jasné, protože vážně nevím, co mi ještě přijde, ale při pěti výhercích je jistě slušná šance vyhrát!:)

Za existenci blogu se zatím nastřádalo 69544 zobrazení, což je opravdu nádherné číslo! 1215 komentářů, číslo, které je ale zkreslené mými komentáři. Ale za každý jeden komentář vám moc děkuju! :) Na všechny se snažím odpovídat, ale někdy to prostě nezvládám, ale komentujte dál! :) Číslo, které ukazuje na pravidelné čtenáře je 239! Wow! :) Děkuji VÁM! "Lajků" na FB je 173.. jste prostě naprosto úžasní a tuhle soutěž si určitě zasloužíte! 

Myslím, že za ty dva roky, co se blogování věnuji, se vytvořila dobrá blogerská komunita.. i když je pravda, že někdy to trošku skřípe, ale nic, co bychom nezvládli! :) Za uplynulých 24 měsíců jsem objevila tolik nových knih, že je do konce života prostě nemůžu zvládnout přečíst! Jestli bych našla na blogování nějaké negativum? Ne, myslím, že ne. 

Ale jo, jo.. Už se konečně přesuneme k soutěži. Zúčastnit se můžete pokud máte adresu na území Česka, nebo Slovenska. Věkové omezení stejně nemá cenu. A jak tedy soutěžní formulář vypadá? Povinně musíte vyplnit své jméno/přezdívku a email. Email bude použit pouze při vaší výhře a nebude žádným způsobem zneužit. Celkem je zde 14 otázek. Jejich vyplnění však není povinné, pouze vám mohou přičíst extra vstupy a tím pádem budete mít větší šanci na výhru. Otázky se samozřejmě zaměřují na knihy vyšlé v Česku, popřípadě některé na Slovensku. Ale všechny informace jsou snadno dohledatelné na internetu, nemělo by jít o žádně spoilerové záležitosti. Další extra vstup můžete získat za lajkování na FB, nebo za napsání komentáře s jakoukoli připomínkou, dotazem, či pozdravem. Soutěž trvá celý měsíc, což znamená do 27. května! 

Tak.. hodně štěstí všem! 
EDIT: Pište, prosím, do formuláře bez háčků a čárek, děkuji. 
a Rafflecopter giveaway

24 komentářů:

  1. Páni skvělá soutěž a gratuluju k "narozeninám" :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Diki za súťaž 8) Mi dosť dlho trvalo, kým som našla odpovede na všetky otázky 8D
    Gratulujem 8) môj blog mal ročné výročie včera 8D

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji všechno nejlepší k narozkám a děkuju za soutěž. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vše nejlepší přeju - tobě i blogu :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ďakujem za súťaž a všetko najlepšie~~

    OdpovědětVymazat
  6. Všetko najnajnajlepšie... :)

    OdpovědětVymazat
  7. Všechno nejlepší tvému blogu :D Jinak je to ale soutěž přesně pro mě, protože jsem ze všeho, z čeho jsou otázky, četla pouze Divergenci :D

    OdpovědětVymazat
  8. Přeji všechno nejlepší k 2. narozeninám blogu :) a plno úspěchů do dalších let blogování ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Přeji tvému blogu všechno nejlepší k narozeninám. Spoustu čtenářů, dobrých knih a spoustu sil do dalších let. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Všetko najlepšie. :)

    Super nápad s tým odpovedaním na otázky, až na to, že mnohé knihy som nečítala, takže nemám o nich ani šajnu. Ale je to originálna a vítaná zmena. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Taky přeju krásné blogonarozeniny, o den později, ale tak snad to neve :)
    Ať ti to pořád tak pěkně píše!

    OdpovědětVymazat
  12. Zapeklité otázky :D ale jinak super soutěž!

    OdpovědětVymazat
  13. Gratuluji ti a přeju ti, aby tvůj blog i nadále vzkvétal.Ta soutěž je bombová ':)
    Ps- Ve formulari me najdes jako Michaelu

    OdpovědětVymazat
  14. Gratuluji ke krásným číslům a přeji mnoho dalších úspěchů :))

    OdpovědětVymazat
  15. Zabralo mi celkem dost času než jsem se tím prokousla, ale snad dobrý :D Supr nápad a vše nej k blogovým narozkám :)

    OdpovědětVymazat
  16. Téédda skvělé, náročná soutěž:D
    SNad to bdu mít všechno správně_D

    OdpovědětVymazat
  17. Gratuluji ke krásnému výročí a doufám, že se na mě usměje štěstí. Ceny jsou krásné.

    OdpovědětVymazat
  18. No teda klobouk dolů, to není jako v každé jiné soutěži, že si každý jen vyplní meil a něco odkliká.. Moc děkuji za možnost si zasoutěžit a vše nejlepší k narozeninám :-)

    OdpovědětVymazat
  19. O__O většinu knih jsem nečetla a popravdě asi polovinu ani neznám :-D
    někde to budu muset zjevně napravit

    hodně štěstí a díky za soutěž

    OdpovědětVymazat
  20. Musim se přiznat, že mi dáváš zabrat, jsem z těch otázek úplně mimo :DDD Jak řekla Nel-ly, taky jsem toho spoustu nečetla, že ty mi nechceš dát příležitost si zasoutěžit?! :D Ale ne, já se nějak probojuju až do konce, děkuju za skvělou soutěž :D

    OdpovědětVymazat
  21. Dodatečně ještě všechno nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Uhm. Povedlo se mi, blbovi, nějak odeslat odpověď na otázku o VA a dhampýrech, než jsem ji dopsala, proto jsem ti odpověděla jinam (myslím, že do předchozí nebo následující otázky, ale nejsem si jistá.) Snad to nevadí...

    OdpovědětVymazat
  23. Dočkáme se někdy toho kdo vyhrál????

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.