22. 6. 2013

Knižní maraton

Ano, tak si já jsem se rozhodla zapojit se do Knižního maratonu, který má na svědomí Ettelëa. Jistě víte, o co jde. Projekt velmi oblíbený z zahraničí, u nás se však něco takového objevilo poprvé, no, jednoduše. Je pravda, že oficiálně začal maraton už včera, tedy 21. června, ale to bych nebyla já, abych se zase nepřidala později.. a bude trvat do 5. července a co tedy? No přečíst za těchto 14 dní co nejvíce knih.


Opravdu si nechci přímo určovat seznam knih, ani počet, co bych chtěla přečíst, protože bych určitě četla něco jiného, protože kdykoli si určím, co budu číst, NIKDY to nedodržím. Nejenže bych chtěla za následujících čtrnáct dní dočíst všechny knihy, které dočíst musím, ale zároveň bych si chtěla trošku nahnat letošní goodreads challenge. Proč? Protože jsem neuvěřitelných deset!! knih pozadu. Strašné. Takhle málo jsem snad ještě nečetla..

Ale tak co bych chtěla přečíst.. i když se mi to asi nepodaří.



Takže jsem se zmohla na seznam šesti knih. Nemyslím si, že šest knih je moc, věřím si na takový počet, ale nevěřím si na tyto konkrétní knihy.

No uvidíme! Hodně štěstí všem zúčastněným. 

3 komentáře:

  1. Goodreads Challenge je hroznej, dala jsem si limit 200 knih a už teď vím, že to byla blbost. sice držím tempo, ale pořád mám dojem, jako by mě někdo honil a navíc to pro mě znamená číst "rychlé letní románky", které až tak nemiluju, ale při svém challengi si prostě nemůžu dovolit číst nic moc hodnotnýho. Ach jo :D

    (a jo, mohla bych snížit, ale to by byla prohra a to já neberu! :D)

    OdpovědětVymazat
  2. Noční cirkus jsem četla a doporučuji, protože je naprosto skvělý a úžasný. Jediné, čím jsem byla zklamaná, byla obálka, protože ta anglická je mnohem hezčí. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! Každý mě potěší a vždy se snažím odpovídat.